Nieuws

Nationale Voorleesdagen 2020

Met extra veel activiteiten ! Voorlezen doen we het hele jaar door, maar tijdens de nationale voorleesdagen besteden we nog wat extra aandacht aan het belang van voorlezen juist voor de jongere kinderen.

Dit jaar staat het prentenboek Moppereend centraal. Nu al verkrijgbaar met vingerpopje. Tijdens de voorleesdagen is het mini-prentenboekje verkrijgbaar voor € 5,25 zolang de voorraad sterkt. Dit jaar zijn er voor het onderwijs ook weer Vertelplaten verkrijgbaar die passen in het vertelkastje/Kamishibai (Dit kastje is te koop bij ons de winkel!)

De activiteiten worden zo snel mogelijk apart vermeld bij de Activiteiten op deze website. Hier vast een overzicht:

woensdag 15 januari Inspiratie avond Bibliotheek Zuid-Kennemerland (aanmelden via https://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/activiteiten/agenda/inspiratieavond-nationale-voorleesdagen.html )

Dinsdagavond 21 januari Workshop van De Toneeljuf voor Actief voorlezen. Natuurlijk met Moppereend! Hiervoor graag aanmelden via info@kiekeboek.nl  Aanvang 19.00 uur  – Toegang € 10 inclusief prentenboekje

Zaterdag 25 januari komt Sylvia Vanden Heede voorlezen om 14.00  : schrijfster van Vos en Haas

Dinsdag 28 januari Peuterlezen door Severine: A day at the Parc  Ze leest voor in het Frans, Engels en Nederlands en aansluitend zingen! Deze ochtend wordt aangepast aan de kleintjes van 2,5 tot 4 jaar

Zondag 2 februari Leest Severine in het Frans, Engels en Nederlands voor aan iedereen van 4 jaar en ouder. Aansluitend liedjes zingen. Special voor de kinderen van de Internationale School maar toegankelijk voor iedereen (Op deze dag loopt ook de Geluksroute door Haarlem)