Over Kiekeboek

Over de winkel

Kinderboekwinkel Kiekeboek is in 1983 als een van de eerste kinderboekwinkels in Nederland begonnen, opgericht door Annemarie Driehuis. In 2013 is de winkel overgenomen door Jessica Jongkind, die al sinds 1999 in de winkel werkzaam is. In november 2016 hebben we een groter pand gevonden en zijn we verhuisd  naar Gierstraat 29. We zijn een echte speciaalzaak in kinderboeken en zijn trots op ons vermogen om voor iedereen een goed boek te kunnen adviseren. Van baby tot en met de middelbare school, voor iedereen van 0 tot 18, kun je terecht in de Haarlemse Kinderboekwinkel. Met veel enthousiasme laten we kinderen, (groot)ouders en leerkrachten de mooiste kinderboeken zien en we vertellen er graag over. Ook verzorgen we regelmatig activiteiten. Soms in de winkel, maar ook in samenwerking met de Bibliotheek Zuid-Kennemerland.

De winkel staat helemaal vol met boeken. We hebben meer dan 5000 titels op voorraad. Als je op zoek bent naar een lief kraamcadeau, een mooi prentenboek, een gezellig voorleesverhaal of een spannend leesboek kom gerust langs. Voor kinderen met dyslexie hebben we veel titels en advies op maat. Sinds onze verhuizing zijn we ook weer verkooppunt voor Plint, waaronder de posters, kaarten en tijdschriften als Dichter en Dada. Ook hebben we een grote collectie Luisterboeken.

Je vindt bij ons heel veel informatieve boeken over uiteenlopende onderwerpen en voor alle leeftijden. Mede door het tweetalig onderwijs in Haarlem en de vele expats, is ons assortiment Engelstalig steeds verder uitgebreid!

Naast alle boeken hebben we een diversiteit aan spelletjes en knuffels, die allemaal direct of indirect met boeken te maken hebben. De meeste zijn te vinden in de open kast achter de toonbank. Er zijn meerdere kaartenmolens en vergeet ook niet een kijkje te nemen in het ladeblok aan de zijkant van de toonbank, deze zitten vol posters!

We accepteren en verkopen Boekenbonnen. Ook VVV bonnen kun je bij ons inwisselen.

Voor de nieuwste, mooiste,
grappigste, ontroerendste,
spannendste kinder- en jeugdboeken van 0 tot 18 jaar

Ook voor scholen, eerste leesboekjes,
dyslexie- en opvoedboeken

Also English children’s books

Persoonlijke kinderboektips
van onze medewerkers

Kaarten, posters, spelletjes, knuffels
en nog veel meer cadeautjes

De medewerkers van Kiekeboek

Boekentip van Jessica

Boekentip van Saskia

Boekentip van Hedwig

Boekentip van Annemieke

Boekentip van Tessa