Nieuws

Geef een prentenboek cadeau 2019

Vanaf 5 april verkrijgbaar   Kikker is kikker voor 2 euro

Na De Gruffalo (2017) en Raad eens hoeveel ik van je hou (2018) weer een prachtig prentenboek dat tijdelijk voor iedereen verkrijgbaar is voor een cadeauprijsje.

Graag willen we ook dit jaar weer de Kinderdagverblijven de mogelijkheid bieden om een groter aantal van te voren te reserveren. Voor nieuwe kinderen als welkomstgeschenk of als cadeau voor de feestdagen of een jubileum.

Wilt u een groter aantal reserveren (minimaal 10) dan verzoeken wij u dit door te geven op info@kiekeboek.nl voor 15 februari 2019 Bij een bestelling van 60 ex of meer komen we ze in de regio Haarlem ook bij u afleveren!

Geef een boek cadeau: samen zorgen we ervoor dat alle kinderen opgroeien tussen de boeken
De leesbevorderingscampagne Geef een prentenboek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Boekhandels en diverse landelijke organisaties bundelen hun krachten om elk jaar een prentenboekklassieker op een toegankelijke manier beschikbaar te maken.

Hoe bereiken we alle kinderen? Door te geven!
Voor een klein bedrag zijn de boeken te koop in de boekhandel, om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hoopt de stichting alle kinderen te bereiken – ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben. Zo’n gulle gever hoeft niet per se vader, moeder, opa of oma te zijn: ook gemeente, school of kinderdagverblijf kan er bijvoorbeeld aan bijdragen.

Geef je bestelling door via info@kiekeboek.nl