De grote vriendelijke 100 van 2022

De grote vriendelijke 100  van 2022

De grote vriendelijke 100 van 2022

STEM NU! DE GROTE VRIENDELIJKE 100, EDITIE 2022!
💯 Yes! Het is weer lijstjestijd! Voor de tweede keer organiseert De Grote Vriendelijke Podcast in samenwerking met lezerscommunity Hebban de verkiezing van de favoriete kinderboeken aller tijden. De Grote Vriendelijke 100, editie 2022 dus! Tot en met 6 november 2022 kun je via hebban.nl/stem jouw persoonlijke top 5 indienen. De hele jeugdliteratuur doet mee: van prentenboeken tot young adultromans, non-fictie en poëzie, vertaalde boeken en oorspronkelijk Nederlandstalige.
#️⃣ Laat op sociale media onder de hashtag #deGV100 zien op welke boeken je hebt gestemd met het speciale invullijstje, dat je kunt downloaden uit onze mediakit!
🎥 Nieuw dit jaar: we dagen alle luisteraars uit om in een video van 1 minuut op sociale media een boek te pitchen dat vorig jaar niet in de lijst stond, maar dat dit jaar niet mag ontbreken. Je kunt bij je pitch gebruik maken van de speciale KVP-audio van een tikkende klok, zie daarvoor onze Instagram Reels of importeer het bestand vanuit onze mediakit.
De bekendmaking is weer in Theater De Liefde in Haarlem op 23 november. De kaarten voor deze avond zijn reeds uitverkocht.