Activiteit

De Toekomst voorspellen met Kelly van Kempen

5 juni 2021 - 5 juni 2021

Zaterdag 5 juni  van 14:00 uur tot 15:30 Laat je de toekomst voorspellen door de Schrijfster van de serie De Sterrensteen.

Tussen 14.00 uur en 15.30 uur kun jij je hand laten lezen door Kelly. Jij tekent een omtrek van je hand en ontdekt met Kelly of je een ‘vuur-‘, ‘aarde-‘, ‘lucht- ‘ of ‘water-‘ hand hebt. Ze kan je ook leren om theeblaadjes te lezen … Kinderen tot 13 jaar mogen zonder mandje de winkel in. Als het weer het toelaat, is deze handleessessie buiten voor de winkel. Aanmelden is hiervoor niet nodig. Natuurlijk zal Kelly ook haar boeken signeren. De boeken zijn voor 9 jaar en ouder, maar iedereen is welkom om zijn/haar hand te laten lezen!

De Sterrensteen is de spirituele praktijk van de ouders van Elfi.  Haar moeder Petronella ontvangst soms de gekste mensen. Wanneer er rare dingen gebeuren is Elfi er om op onderzoek uit te gaan. Ze wil namelijk heel graag onderzoeksjournalist worden en gaat dan samen met haar buurjongen Mats op zoek naar de werkelijke gebeurtenissen en feiten.

De Sterrensteen 1 Het boek de veranderingen en De sterrensteen 2 het feest van de wolfmaan

De boeken zijn voor 9 jaar en ouder. (Iets eerder voorlezen kan ook)