Nieuws

Kinderboekenweek 2019

Reis mee!  

Woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober 2019.

In deze week staan dit jaar boeken over voertuigen centraal. Wij maken dit jaar een reis naar de ruimte met een workshop door Yorick Goldewijck  naar aanleiding van zijn boek Billy Extra Plankgas en met een bezoek van Natascha Stenvert, illustratrice van het prentenboek van de kinderboekenweek: Andre het astronautje op zoek naar Laika

Kom met ons meereizen en stap op vrijdagmiddag ook op de boot met Arienne Bolt die aanwezig is om te vertellen over De reis van de Ballerinus. 

Extra: vrijdagmiddag 11 oktober komt Gouden Griffel winnaar Gidon samson langs om bij ons te signeren!

Onze jaarlijkse voorstelling in de Centrale Bibliotheek is dit jaar de Poppenkastvoorstelling van Vinnie en Flos door Marte Jongbloed (die daarna ook naar de winkel komt)

Geschenk & Prentenboek

Tijdens de Kinderboekenweek zijn twee speciale uitgaven verkrijgbaar. Het Kinderboekenweekgeschenk wordt gratis door de boekhandel weggegeven bij aankoop van ten minste € 10 aan kinder- of jeugdboeken. Een speciale kleuteruitgave, het Prentenboek van de Kinderboekenweek is tijdens de week voor een lage prijs verkrijgbaar. De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Anna WoltzDe makers van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2019 zijn astronaut André Kuipers en illustrator Natascha Stenvert.