Activiteit

Zaterdag 22 oktober Workshop Surprise maken met Rolf Hut

22 oktober 2016 - 22 oktober 2016

Steel op pakjesavond de show met de meest originele Sinterklaassurprise

In Knotsgekke surprises voor iedereen laat Rolf Hut stap voor stap en aan de hand van vrolijke tekeningen zien hoe je de meest originele sinterklaassurprises in een handomdraai zelf maakt.

Zaterdag 22 oktober van 13.00 uur  tot 15.00 uur  is Rolf Hut op Gierstraat 29  aanwezig en kan iedereen die langskomt  een “zet met een touwtje een lampje aan” maken om in een surprise te verwerken. Je mag de hele middag binnenlopen, maar bij aanmelding (info@kiekeboek.nl)  ben je natuurlijk wel verzekerd van de benodigde materialen. Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden.

Steel deze pakjesavond de show met de meest indrukwekkende surprise, en leer tegelijkertijd meer over natuur- en scheikunde!  Ben je 8 jaar of ouder en wil je deze Sinterklaas de blitz maken ? Kom langs!!

Dr. Ir. Rolf Hut (1980) is de coolste wetenschapper aan de tu Delft. Hij is de MacGyver van de Nederlandse wetenschap: Hut verbouwt simpele huis-, tuin- en keukenartikelen tot meetapparatuur. Hij geeft les en motiveert studenten te ontdekken, te bouwen en te doen. Hut geeft ook workshops en presenteerde TEDxDelft. Daarnaast schrijft hij elke maand een column in de Volkskrant over techniek voor in huis.