Activiteit

Sanne te Loo Workshops

7 oktober 2020 - 7 oktober 2020

Sanne te Loo is illustrator van o.a. het boek De Duik van Sjoerd Kuyper en van Brons van Linda Dielemans. Beide boeken zijn kerntitels rond het thema “en toen”en worden op veel scholen in de lessen rond de kinderboekenweek opgenomen. Het zijn kerntitels voor groep 7 en 8 maar Sanne zal de workshops zo aanpassen dat ze voor alle kinderen van 8 tot 12 geschikt zijn. Sanne zal wat over haar boeken en illustraties vertellen en aansluitend met de kinderen tekenen. De duik gaat over de slavernij op Curacao: kinderen zwemmen onder de pondjesbrug in Willemstad door naar het verleden. Brons is een informatief verhalenboek over de bronstijd.

Sanne te Loo illustreerde afgelopen jaar De man met de zeegroene ogen van Koos Meinderts en won met haar prentenboek Dit is voor jou, in 2018 een zilveren penseel. Je kunt haar ook kennen van haar prentenboeken De schoenen van de zeemeermin of Ieber en Knoert.

Voor wie is het?
Kinderen van 8 t/m 12 jaar.   

Waar en wanneer vindt deze plaats?
De workshops  vinden plaats in de Bibliotheek Haarlem Centrum in de Doelenzaal op woensdag 7 oktober. Er vinden drie sessies plaats van een half uur met een kwartier pauze tussendoor:
– 14:45 – 15:15 uur
– 15:30 – 16:00 uur
– 16:15 – 16:45 uur

Ouders mogen ivm Coronamaatregelen niet aanwezig zijn tijdens de workshops. Wel is er een mogelijkheid de boeken van Sanne aan te schaffen en te laten signeren bij de boekentafel van Kiekeboek.

Toegang is gratis. Er kunnen maximaal 20 kinderen per workshop meedoen. Aanmelden gaat via de Bibliotheek.

https://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/activiteiten/agenda/kinderboekenweek-sanne-te-loo.07102020.html

Lukt het je niet om naar de workshops te komen? Ze is ook nog in de winkel. Wanneer je dat wil kan je van tevoren een gesigneerd exemplaar van een van haar boeken reserveren.

17:00 – 17:30 uur signeren bij Kiekeboek