Activiteit

Koos Meinderts en Annet Fienieg

10 december 2017 - 10 december 2017

Op 10 december 14.00 uur komt Koos Meinderts de liedjes van Roltrap naar de maan en Kak! zei de ezel ten gehore brengen. Annet Fienieg maakt er ter plekke tekeningen bij. Een gezellige onderbreking wanneer u een bezoek brengt aan de Kerstmarkt. Voor alle kinderen van 6 jaar tot 106.

Roltrap naar de maan is een prentenboek met alle kinderliedjes van Klein Orkest, geschreven door Harrie Jekkers en Koos Meinderts en schitterend geïllustreerd door Annette Fienieg.

Over een dromedaris die de dierentuin spuugzat is, een koning die bang is om dood te gaan, een vader die fantastisch kan liegen en een nijlpaard dat dik, lui en lelijk gelukkig ligt te zijn.

Klein Orkest kreeg in 1986 een Edison uitgereikt voor de LP Roltrap naar de maan. Enkele  nummers werden ook uitgevoerd in het kinderprogramma Sesamstraat. Voor Ballade van de Dood ontvingen Harrie Jekkers en Koos Meinderts in 2009 een Zilveren Griffel. Koos Meinderts heeft onlangs De Gouden Griffel ontvangen voor zijn kinderboek Naar het noorden.