Activiteit

De schrijfdokter voor kinderen

4 oktober 2020 - 4 oktober 2020

Hou jij van verhaaltjes schrijven? Misschien ben je er al mee bezig? Of zou je er heel graag mee beginnen, maar weet je niet hoe? Dan is het superleuk om tips te kunnen krijgen van een echte schrijfster!

De eerste zondag van de kinderboekenweek op 4 oktober is Anke Kranendonk bij Kiekeboek om je te vertellen over hoe haar boeken ontstaan en kan ze je eerste hulp verlenen bij het maken van je verhaal.

Anke Kranendonk schreef de boeken van Lynn (een van onze favorieten voor kinderen van 10 jaar en ouder), maar ook de boeken over Kees, zoals onlangs Kees bij de koeien, voor kinderen vanaf 8.  En ze schrijft ook nog voor kleuters en volwassenen! Bovendien is Anke ook schoolschrijver, dat betekent dat ze op scholen speciaal lesgeeft over schrijven.

We beginnen om 14.00 uur en de workshop duurt ongeveer een uur.  Het vindt plaats achter in de winkel en er kunnen maximaal 6 kinderen meedoen. Dus geef je snel op!  Aanmelden is verplicht en helaas mogen er geen ouders bij in verband met de Corona Maatregelen. Ouders kunnen natuurlijk wel vast een boek uitzoeken voor de Kinderboekenweek.