Activiteit

Arienne Bolt op bezoek

10 oktober 2019 - 10 oktober 2019

Hoera! De schrijfster van De laatste reis van de Ballerinus komt bij ons langs. Dit is een van onze lievelingsboeken. Best kans dat je hem al hebt, kom dan gerust langs om te vertellen hoe leuk je het boek vond en een handtekening te halen.  Er is eerst een schoolbezoek in de winkel maar vanaf 15.00 uur kun je deze Haarlemse schrijfster alles vragen wat je wilt!

Ken je het nog niet: grijp dan nu je kans om een heel fijn boek te kopen met handtekening.

Ravi woont met zijn vriend IJs, een zwerfhond, aan het water. Op zijn verjaardag verandert zijn leven. Hij krijgt een abonnement voor een dierentuin cadeau en hij ontmoet Sep, een kapitein op leeftijd die vergezeld wordt door zijn sprekende papegaai Sjon, ahum, John.
De dierentuin blijkt een oude circustent te zijn, waar circusdirecteur Benno de scepter zwaait.
Ravi komt er achter dat Benno van plan is de dieren aan de slager te verkopen. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren. Hij besluit de dieren te redden, en na een zenuwslopende avond varen ze uit op de Ballerinus, het schip van kapitein Sep, om de dieren thuis te brengen. Er is wel een probleem… De dieren komen van over de hele wereld! Ravi en Sep trotseren gevaren, proberen uit handen te blijven van de slager en beleven avonturen die onvermijdelijk bij een lange reis horen.