Sanne Rooseboom met Jippie! Een humeurig sprookje

Sanne Rooseboom met Jippie! Een humeurig sprookje

Sanne Rooseboom met Jippie! Een humeurig sprookje

08-10-2016 - 08-10-2016
-

Sanne schreef dit jaar haar eerste boek: Jippie! Een humeurig sprookje. Een heel grappig verhaal voor kinderen van zes jaar en ouder over een prinses die helemaal niet zo blij is met al haar blije landgenoten en al helemaal niet zo’n vrolijke prins wil trouwen. Wij bij Kiekeboek waren meteen dol op prinses Super. Wie wil er nou de hele tijd vrolijk zijn? Daar is toch niks aan, krijg je alleen maar kramp in je kaken van.  Gelukkig vonden jullie het ook een heel leuk boek, want er wordt al gevraagd naar Sanne’s volgend boek.

Deze zaterdagmiddag gaat Sanne om 14.30 voorlezen uit haar boek en kun je de kom-je-uit-jippie-of-uit-Grom-quiz doen.  Ze beantwoordt alle humeurige vragen die jullie maar bedenken.  Het duurt tot ongeveer 15.30 Deze middag  is voor alle vrolijke en chagrijnige kinderen tussen de zes en de tien. We vinden het fijn als je je aanmeldt op info@kiekeboek.nl  dan zorgen wij voor limonade en koekjes. Deze middag zal plaatsvinden op Gierstraat 29

Het nieuwe boek van Sanne Rooseboom heet Het Ministerie van oplossingen en is voor 10 jaar en ouder. Het verschijnt vlak voor de kinderboekenweek!