De schrijfdokter voor volwassenen

De schrijfdokter voor volwassenen

De schrijfdokter voor volwassenen

11-10-2020 - 11-10-2020
-

Heb je altijd al een kinderboek willen schrijven? Misschien ben je al een keer begonnen en heb je gemerkt hoe moeilijk het eigenlijk is. Op zondag 11 oktober komt de schrijfdokter bij Kiekeboek langs om je allerlei tips en adviezen te geven.

Anke Kranendonk schreef de boeken over Lynn (een van onze favorieten voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar) Maar ze schrijft ook voor kleuters, Slaap je al?  zijn herkenbare verhaaltjes voor het slapengaan.  Bekend zijn ook de boeken over Kees. Onlangs verscheen het derde boek Kees naar de koeien. Voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Anke is een alleskunner, ze schrijft ook voor pubers en volwassenen. Voor ze ging schrijven was Anke werkzaam in het onderwijs en het theater.

Als schoolschrijver komt Anke regelmatig op scholen. Bovendien geeft ze regelmatig schrijfcursussen voor volwassenen. Alle over Anke vind je op haar site www.ankekranendonk.nl

De workshop is op zondag 11 oktober om 14.00 en duurt ongeveer een uur.  De activiteit zal plaatsvinden op Gierstraat 4, de locatie van De Soepkantine.

Aantal deelnemers maximaal 6   (Een extra workshop is mogelijk!)

Graag aanmelden via info@kiekeboek.nl  Voor deze workshop vragen we € 10 toegang.